Herenweg 366, 2211 VH Noordwijkerhout
The Netherlands · T +31 (0)252 37 11 34
info@greenhouse.nl · www.greenhouse.nl
M +31 (0)6 1314 3397

Wij maken jouw Pinterest-bord werkelijkheid

Je trouwdag is een bijzondere dag in je leven. Bloemen hebben hierin een belangrijke rol en met het juiste bruidsboeket straal jij nog meer op jullie dag!

Bij Greenhouse is het mogelijk om een handgebonden boeket, een boeket op een bridy óf een boeket op draad te krijgen. Deze verschillende technieken hebben allemaal hun eigen voordelen: een handgebonden boeket is lager in prijs, op een bridy blijven je bloemen nog langer mooi en op draad is je boeket heel licht in gewicht.

Veel bloemen zijn tegenwoordig jaarrond verkrijgbaar, maar sommige bloemen zijn nog wel seizoensgebonden (Pioenrozen in de lente en Dahlia's in de nazomer). We denken echter graag met je mee om bloemen voor jullie te vinden die dezelfde sfeer en uitstraling hebben en die verkrijgbaar zijn als jullie gaan trouwen.

Naast je bruidsboeket wil je natuurlijk ook een mooie corsage voor je man (of vrouw!), autoversiering, tafeldecoraties, kerk- en/of feestruimteversiering. Als je het kunt bedenken, kunnen wij het voor je maken. 

Hieronder vind je een kleine impressie van wat wij in het verleden hebben gemaakt voor bruiden en bruidegoms. Wil je direct een prijsindicatie hebben? Check onze webshop voor de actuele prijzen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Je kunt ons bellen (0252-371134) of e-mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

 IMG 7535