Herenweg 366, 2211 VH Noordwijkerhout
The Netherlands · T +31 (0)252 37 11 34
info@greenhouse.nl · www.greenhouse.nl
M +31 (0)6 1314 3397

Ja! Het is weer lente! En dat betekent: lekkere lange dagen en avonden in je tuin of op je terras (met een wijntje of biertje in de hand). Heerlijk genieten van je tuin, de mooie planten en 's avonds laat: de zonsondergang. Die lege terrasbakken heb je gevuld met prachtige planten van Greenhouse, want (terras-, balkon- en tuin)bakken kun je bij ons laten vullen, of je kunt ze zelf vullen met mooie zelf uitgekozen plantjes! We hebben een ruim assortiment perkgoed en je haalt de rommel (losse plantjes, lege potjes, potgrond, etc.) niet in huis!

 

Private Shopping bij Greenhouse

Doe het zelf pakketten voor Pasen!

Afgelopen week zijn wij van start gegaan met het maken van filmpjes voor de paasworkshops. Deze doe-het-zelf pakketten hebben allemaal een eigen compleet filmpje. Deze pakketten zijn te bestellen via onze webshop, maar ook te bestellen via de telefoon 0252-371134 of 06-13143397. Naast deze doe-het-zelf pakketten zijn er ook paasartikelen te koop en paas boeketten. Bekijk hier onze DIY voorbeelden.  Website >>>

Om onze klanten met hooikoorts tegemoet te komen, hebben wij i.s.m. Mooiwatbloemendoen een prachtig boeket aan ons assortiment in onze webshop toegevoegd dat zeer weinig pollen bevat. Sinds enkele maanden staat dit boeket in onze webshop en wij hebben dit boeket, zeker in de "pollenmaanden", al diverse keren mogen maken!

Van 6 tot 8 november jl. waren er twee grote bloemen beurzen: de IFTF en de Aalsmeer Trade Fair. Twee hele mooie beurzen voor mensen uit het bloemenvak: van bloemisten tot inkopers en van kwekers tot veredelaars. Tijdens de beurs is er veel ruimte voor mooie presentaties en grote arrangementen. Een mooi moment om je als bloemist even helemaal uit te kunnen leven!