Herenweg 366, 2211 VH Noordwijkerhout
The Netherlands · T +31 (0)252 37 11 34
info@greenhouse.nl · www.greenhouse.nl
M +31 (0)6 1314 3397

Nu bij greenhouse hebben wij 30% korting op onze binnen planten. Dit nog de gehele maand oktober. Kom snel een kijkje nemen in ons diverse assortiment met binnen planten. En laat je tegelijkertijd adviseren door een van onze medewerkers.

Doe het zelf pakketten voor Pasen!

Afgelopen week zijn wij van start gegaan met het maken van filmpjes voor de paasworkshops. Deze doe-het-zelf pakketten hebben allemaal een eigen compleet filmpje. Deze pakketten zijn te bestellen via onze webshop, maar ook te bestellen via de telefoon 0252-371134 of 06-13143397. Naast deze doe-het-zelf pakketten zijn er ook paasartikelen te koop en paas boeketten. Bekijk hier onze DIY voorbeelden.  Website >>>

Om onze klanten met hooikoorts tegemoet te komen, hebben wij i.s.m. Mooiwatbloemendoen een prachtig boeket aan ons assortiment in onze webshop toegevoegd dat zeer weinig pollen bevat. Sinds enkele maanden staat dit boeket in onze webshop en wij hebben dit boeket, zeker in de "pollenmaanden", al diverse keren mogen maken!

Van 6 tot 8 november jl. waren er twee grote bloemen beurzen: de IFTF en de Aalsmeer Trade Fair. Twee hele mooie beurzen voor mensen uit het bloemenvak: van bloemisten tot inkopers en van kwekers tot veredelaars. Tijdens de beurs is er veel ruimte voor mooie presentaties en grote arrangementen. Een mooi moment om je als bloemist even helemaal uit te kunnen leven!

Vrijdagavond 9 augustus is de praalwagen van de Noordwijkerhoutse bloemist Greenhouse tijdens de Flower Parade Rijnsburg beloond met de publieksprijs. De praalwagen is compleet gevuld met lisianthussen van het Rijnsburgse bedrijf Van Egmond Lisianthus BV. Greenhouse-eigenaresse Astrid van den Berg heeft hiermee wederom een prijs voor het Rijnsburgse bedrijf in de wacht weten te slepen.