Herenweg 366, 2211 VH Noordwijkerhout
The Netherlands · T +31 (0)252 37 11 34
info@greenhouse.nl · www.greenhouse.nl
M +31 (0)6 1314 3397

Welkom bij Greenhouse!

Wij staan graag voor u klaar;

- In onze winkel 
- Bellen via 0252-371134 of 06-13143397
- Mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Whatsapp 06-13143397
- Of bestellen via onze Webshop

In 1995 is Astrid van den Berg gestart met Greenhouse, sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een florerend bedrijf. Astrid staat dankzij haar eigentijdse ontwerpen internationaal bekend en ze ontving meerdere keren de hoogste onderscheiding op internationale bloemenshows.

Onder leiding van Astrid staat een team van professionele, ervaren bloemisten voor u klaar om de mooiste arrangementen voor u te maken. Greenhouse staat bekend om zijn professionele aanpak, uitstekende kwaliteit van producten, creativiteit, vooruitstrevendheid én gastvrijheid. 

Naast bloemen, binnen- en buitenplanten hebben wij ook een groot assortiment vazen, potten, manden en schalen. Dankzij ons grote assortiment bijmaterialen geven wij onze bloemen en planten een geheel eigen uitstraling in Greenhouse-sfeer. Kom gerust langs om een kijkje bij ons te nemen.

Als een van de eerste in Nederland is Astrid begonnen met het geven van workshops en cursussen in het bloemenvak. De workshops zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Ook jij kunt eenvoudig, met een beetje hulp van ons, een prachtig bloemarrangement maken voor thuis!

Voor het laatste en actuele nieuws volg je ons op Facebook en/of Instagram.

          

Instagram

greenhousenwh

Nieuwsbrief

* indicates required