Herenweg 366, 2211 VH Noordwijkerhout
The Netherlands · T +31 (0)252 37 11 34
info@greenhouse.nl · www.greenhouse.nl
M +31 (0)6 1314 3397

Workshops

Direct inschrijven

Zonder kennis een mooi bloemstuk maken. Het klinkt lastig, maar dit is precies wat je doet in de workshops bij Greenhouse. Onze workshops zijn voor iedereen van elk niveau toegankelijk. De basistechnieken worden individueel of in kleine groepjes uitgelegd.

Onder onze deskundige begeleiding maak je in 2 uur een prachtig stuk om mee naar huis te nemen. Je hebt keuze uit minimaal 3 verschillende stukken die door ons eigen creatieve team zijn samengesteld. De voorbeelden zijn ongeveer 3 weken van te voren te bekijken bij Greenhouse zelf en online op onze website én Facebook-pagina.

Als een van de eerste in Nederland is eigenaresse Astrid begonnen met het geven van workshops en cursussen in het bloemenvak. De workshops zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Ook jij kunt eenvoudig, met een beetje hulp van ons, een prachtig bloemarrangement maken voor thuis!

Klik voor het actuele aanbod op een van de verschillende soorten onderstaande workshops.

Workshopkalender 

Naast ons reguliere workshopaanbod, bieden wij ook de mogelijkheid om zelf een workshop te organiseren! Hiervoor geldt een minimum van 8 deelnemers. Neem voor meer informatie contact op met Astrid van den Berg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij gaan dan samen met u een workshoparrangement, passend bij uw gezelschap, samenstellen.